Rahsia bagaimana kami berjaya bantu

lebih 1 JUTA Keluarga dan Kanak-Kanak

untuk

Tingkatkan Perlindungan daripada penyakit BERJANGKIT & BERBAHAYA

Hanya 2 tablet sehari, MASALAH hilang dalam masa 7 HARI !

Tahu tak yang sistem perlindungan badan yang lemah boleh mengakibatkan:

Apa yang MERISAUKAN lagi:

Dan ini sangat MERISAUKAN kerana anda mungkin akan menjadi MANGSA SETERUSNYA!

Ketika kes jangkitan masih mencanak naik, hospital masih penuh dengan pesakit, sakit yang tidak bah-bah, pastinya kita merasa gusar dan bimbang.


“Sebenarnya, ada ke cara untuk tingkatkan imun badan yang terjual di luar sana? Yang terbukti berkesan, dengan harga yang mampu milik untuk anak2?”

“Jangkitan virus dalam kalangan kanak-kanak berusia bawah 12 tahun menunjukkan peningkatan ketara apabila 50,826 orang disahkan positif bermula awal Januari sehingga pertengahan Februari lalu.”

MEMPERKENALKAN...

Emmune
Kids

Produk ini diformulasikan sendiri oleh kumpulan penyelidikan dan pembangunan (R&D) Mommy Hana, syarikat yang berfokuskan pendidikan dan pembangunan kanak-kanak. Produk ini merupakan produk bernilai tinggi kerana setiap bahan aktif di dalam ini telah di ujikaji terlebih dahulu sebelum dikeluarkan kepada umum.

Apa yang ada dalam Emmune Kids ni?

Terdapat 4 bahan utama yang sangat baik untuk kesihatan:

Tiger Milk Mushroom

Membantu meningkatkan sistem immuniti, mengurangkan batuk dan rasa sesak nafas & memperbaiki kesihatan paru-paru.

Ginko Biloba

Anti-oksidan yang unggul, membantu melawan keradangan, meningkatkan fungsi otak dan membantu pelancaran & peredaran darah.

Colustrum (susu nutrient tinggi)

Membantu pertumbuhan bayi, meningkatkan antibodi dan membantu melawan keradangan.

Vitamin D

Mengurangkan risiko berpenyakit, mengawal kandungan Kalsium dan Phosphorus diserap ke dalam badan dan mengurangkan kecacatan semasa pertumbuhan kanak-kanak.

Susu yang dihasilkan oleh kelenjar susu mamalia pada masa awal selepas melahirkan. Colostrum sangat penting bagi mamalia (termasuk manusia) kerana mengandungi Faktor Imunisasi (Immunoglobulin / Ig), Faktor Pertumbuhan, (IGF-1, IGF-2) dan Pemakanan Lengkap.
Pelbagai kajian telah dijalankan di beberapa negara maju seperti New Zealand, Amerika Syarikat, Australia dan negara-negara Eropah untuk membuktikan bahawa colostrum biasa akan memberikan manfaat yang luar biasa untuk bayi, kanak-kanak dan orang dewasa. Sesuai untuk semua peringkat umur.

Manfaat Colostrum :

> Meningkatkan sistem imun (imuniti)
> Meningkatkan dan memperbaiki metabolisme badan
> Memperbaiki sistem regenerasi sel dalam tubuh
> Merangsang hormon pertumbuhan pada kanak-kanak
> Mencegah rematik, asid urik, dan asma
> Melindungi usus dan perut (untuk pesakit buasir & ulser)
> Membantu pembentukan otot, pembakaran lemak, dan baik untuk membantu program diet
> Menjaga kadar kolesterol dan menormalkan gula dalam darah
> Mengurangi reaksi alergi
> Membasmi bakteria, candida, kulat, dan virus
> Meremajakan, melicinkan kulit, dan mencegah penuaan
> Mengatasi arthritis
> Meningkatkan sistem pencernaan & pernafasan
> Mempercepatkan penyembuhan luka dan trauma
> Mengandungi anti-oksidan

Dikenali orang tempatan sebagai “cendawan susu Rimau”- bermaksud “cendawan susu Harimau.” Ia digunakan secara meluas oleh masyarakat pribumi di Semenanjung Malaysia untuk merawat pelbagai penyakit, termasuk kanser payudara, demam, batuk, asma, keracunan makanan, dan sebagai tonik umum. Cendawan ini sememangnya cendawan ubatan yang paling terkenal digunakan oleh penduduk pribumi Malaysia. Di China, Isi kepala Cendawan susu harimau ( L. rhinocerus sclerotium) adalah perubatan tradisional yang paling mahal yang digunakan oleh pakar perubatan tradisional Cina untuk merawat kanser hati, hepatitis kronik, dan ulser gastrik. Ubi sclerotium L. rhinocerus adalah sebahagian dari nilai perubatan.

Cendawan susu rimau mempunyai pelbagai khasiat yang menakjubkan. Sejak sekian lamanya, ianya digunakan sebagai herba tradisional untuk mengubati pelbagai masalah berkait kesihatan.
Ia di katakan mempunyai khasiat yang tinggi untuk mencegah & merawat :
a) Demam
b) Selsema
c) Menghalang Penyakit Kanser
d) Asma
e) Batuk
f) Memecah pembengkakan bernanah

ASMA
• Mengurangkan penggunaan alat sedut dari dua kali sehari kepada sekali sehari.
• Kurang keletihan dan pernafasan lebih baik.
• Memendekkan tempoh masa pemulihan selepas serangan asma.
• Menurun kadar serangan berulang Asma.

BATUK KRONIK
• Menyembuh batuk kronik yang tidak dapat diselesaikan secara perubatan barat.

LAIN-LAIN KEPUTUSAN PENYEMBUHAN
• Melegakan sakit sendi
• Sokongan kesihatan pernafasan
• Sokongan sistem ketahanan badan (Immune System)
• Meningkatkan tenaga dan stamina
• Sebagai minuman tonik kesihatan Am

Ginkgo Biloba adalah antara salah satu spesis pokok yang tertua di dunia. Ekstrak daun Gingko biloba sering digunakan bagi tujuan rawatan. Secara tradisional, Ginkgo digunakan dalam rawatan sebagai supplemen bagi membantu meningkatkan peredaran darah dan meningkatkan daya ingatan.

Bagaimana Ginkgo Bertindak Dalam Badan?
Terdapat 40 jenis bahan dalam gingko, namun hanya dua jenis bahan iaitu flavanoids dan terpenoids sahaja yang dipercayai bertindak sebagai ubat. Flavinoids adalah antioksidan yang berasal daripada tumbuhan dan kajian ke atas haiwan menujukkan ia dapat memelihara saraf, otot-otot jantung, salur darah dan retina mata daripada kerosakan. Terpenoids bertindak dengan meningkatkan pengaliran darah melalui pembesaran salur darah dan mengurangkan kepekatan platelet.

Apakah Kegunaan Gingko biloba dalam Rawatan?
Di antara kegunaan ginkgo adalah seperti berikut :

1. Fungsi kognitif (daya pemikiran dan ingatan)
Ginkgo sering diperkatakan sebagai `brain herb’. Terdapat beberapa hasil kajian yang yang mengaitkan dengan peningkatan daya ingatan ke atas pesakit dementia namun tiada kesan sedemikian dikesan bagi individu yang sihat, yang mengalami kekurangan daya ingatan akibat peningkatan umur.

2. Raynaud’s Syndrome (rasa sakit terutama pada jari tangan dan kaki kerana sejuk)
Terdapat kajian yang menunjukkan pesakit yang mengambil Ginkgo dapat mengurangkan simptom penyakit selepas 10 minggu penggunaan berbanding dengan pesakit yang tidak mengambilnya.

3. Premenstrual Syndrome (PMS)
Ginkgo juga dikatakan dapat mengurangkan simptom yang berkaitan dengan PMS.

4. Glaukoma
Terdapat kajian yang menunjukkan pengambilan Ginkgo dengan dos 120mg selama 8 minggu memperbaiki daya penglihatan pesakit glaucoma.

5. Sakit kaki ketika berjalan akibat aliran darah yang lemah
Terdapat hasil kajian yang menunjukkan apabila mengambil ginkgo, pesakit yang mengalami masalah ini dapat berjalan dengan lebih jauh tanpa merasai kesakitan.

6. Vertigo (gangguan keseimbangan) dan pening
Ginkgo mungkin dapat mengurangkan simptom akibat pening dan gangguan keseimbangan.

7. Meningkatkan tahap penglihatan warna pesakit diabetes
Meningkatkan tahap penglihatan warna pesakit diabetes Terdapat hasil kajian yang menunjukkan dengan mengambil ekstrak ginkgo untuk tempoh 6 bulan boleh memperbaiki tahap penglihatan warna bagi pesakit yang mempunyai kerosakan retina akibat penyakit diabetes.

Cerita mudahnya, Emmune Kids mampu untuk bantu anak anda:

Bahan-bahan di dalam Emmune Kids memang terbukti membantu meningkatkan sistem immuniti, memperbaiki kesihatan paru-paru dan mengelakkan dari terkena penyakit berbahaya dalam kajian saintifik bertaraf ANTARABANGSA

Keratan akhbar tentang kandungan2 ini

TESTIMONI

Syukur sangat sebab ramai ibu bapa dan anak-anak dapat manfaat dan berpuas hati dengan hasilnya

Jadi berapa harga untuk dapatkan 4 NUTRISI ni?

Kalau kira secara berasingan, 4 nutrisi ni bernilai...

Total sehingga mencecah RM 470++ !!

Anda bertuah kerana kami sudah usahakan untuk anda. Anda boleh dapatkan dengan mudah kerana mampu milik

Sebotol bermula RM69 sahaja! POSTAGE PERCUMA !

Harga dan pakej penuh boleh tengok di bahagian bawah

Ada yang FREE !!

KAMI NAK TAWARKAN set combo kalau anda berniat nak sebarkan MANFAAT ni kepada lebih ramai kanak-kanak.

Sila klik butang dibawah untuk dapatkan set combo yang berbaloi.

PERCUMA

Money Back Guarantee

0
Unit telah terjual

PROMO TIMER

Pakej2 ada di bawah. Tekan butang MERAH untuk ORDER !

SUPER EMMUNE

RM545

RM 300

SET JIMAT

RM327

RM 180

COMBO EMMUNE

RM218

RM 120

COMBO SIHAT

RM218

RM 120

1 EMMUNE KIDS

RM109

RM 69

100% MONEY BACK GUARANTEE

Jika Produk Ini Tak Berkesan Selepas pengambilan 2 botol dan keatas Kami Akan Pulangkan Duit Anda Tanpa Banyak soal. Namun Kami Sangat Yakin EMMUNE KIDS Dapat Membantu Menyelesaikan Masalah Anak-anak Anda. Ini Semua Berdasarkan Testimoni Positif Dari Pengalaman Pelanggan Kami Yang Konsisten Menggunakan EMMUNE KIDS Setiap Hari

Soalan Lazim (FAQ)

Emmune kids ni memang sangat berkesan kerana telah diuji terlebih dahulu sebelum dilancarkan. Rasanya yang sedap juga menjadi tarikan utama kanak-kanak akan konsisten makan produk ini.

Tiada kesan sampingan sebab semua isi kandungan dalam ni adalah dripada bahan semula jadi. Tiada campuran bahan kimia atau ubat ubatan

Sebotol ada 60 biji, ikut cara penggunaan jika diambil 2 biji sehari, tahan 30 hari. 

Seawal umur 2 tahun hingga org dewasa. Jika yang bawah 2 tahun dah pandai gigit dan kemam tablet pun dah boleh makan

Sebagai makanan tambahan bagi membekal nutrisi yg cukup untuk melindungi mereka daripada serangan wabak yang semakin menular di kalangan kanak-kanak. Perisa susu yang sedap akan membuatkan mereka konsisten mengamalkannya dan sekaligus meningkatkan immuniti diri dan kesihatan paru-paru mereka.

Setiap pagi dan malam, ikut keselesaan ibubapa sendiri, sebelum atau selepas makan pun boleh

Proses penghantaran mengambil masa 3-5 hari bekerja (kecuali PRE-ORDER) bergantung pada lokasi penerima

  1. Tekan Butang ‘BELI SEKARANG’
  2. Isi maklumat penghantaran dengan lengkap
  3. Tekan ‘CONTINUE’
  4. Tekan ‘PLACE ORDER’
  5. Pilih pembayaran secara Cash On Delivery atau buat pembayaran secara online dengan memilih jenis bank
  6. Anda akan terima details tracking Nombor di email apabila order telah diproses
  7. Dan tunggu barang sampai

Dapatkan sekarang sebelum offer tamat !

✨BACK TO SCHOOL SALE ! PROMOSI FREE POSTAGE/COD